fbpx

Pienryhmävalmennukset

Mikä olisi tärkeämpää kuin oma hyvinvointi? Kun sinä voit hyvin, myös ihmiset lähelläsi voivat paremmin! Pienryhmävalmennuksett ovat mukava tapa kokoontua yhteisen kiinnostuksen kohteen äärelle. Valmennusten teemat vaihtelevat ajankohdan mukaan. Valmennusten ydinajatus on lisätä syvempää tietoisuuttaa omaa mieltä ja kehoa kohtaan, lempeästi ja käytännönläheisesti. Eri pituiset ja teemaiset pienryhmävalmennukset kutsuvat mukaan sinut, joka olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnista ja haluat lisätä virtaa omaan arkeesi vähitellen, pisara pisaralta.

Pienryhmän etuja

Pienenryhmän kanssa tavoitteisiin pääseminen on mukavampaa, voit jakaa kokemuksia ja saat vertaistukea sekä kannustusta. Pienryhmän koko on 6 henkilöä, joten ryhmissä korostuu myös valmennettavien yksilöllisyys. Omatoimiset lempeät harjoitteet lisäävät tavoitteiden integroitumista osaksi omaa arkea.

Valmennusajankohdat ja -paikat

Pienryhmien valmennukset ovat tapahtumaluonteisia sijoittuen viikonloppuun tai tiettyyn ajankohtaan. Ilmoitamme alkavista ryhmistä ja tapahtumista hyvissä ajoin eri kanavissamme. Monet valmennukset voimme pitää valmennustiloissamme ja harjoitteita voimme toteuttaa vaikka luonnon äärellä riippuen ajankohdasta. Osa valmennuksista toimii verkossa pienryhmässä, jolloin osallistuminen on paikasta riippumatonta.

Pienryhmävalmennus sisältää

  • Valmennuksen teeman mukaisen ohjelman
  • Ohjelman mukaiset harjoitteet
  • Ryhmätapaamisten paikan
  • Keskustelufoorumin
  • Valmentajan tuen ja neuvonnan
  • Henkilökohtaisen palautteen
  • Hellä, Salli ja Rauha yllättävät jokaisen kurssilaisen

Ehdota alkavaa ryhmää

Otamme vastaan ehdotuksia valmennusten teemoista ja mikäli sinulla on mielessäsi valmis ryhmä voimme yksilöidä teille oman kiinnostuksen mukaisen eheyttävän valmennuksen.

Valikko