fbpx

Avain on kokonaisvaltaisuudessa

Uskomme, että eheytemme eli meidän kokonaisvaltainen hyvinvointimme, löytyy pintaa syvemmältä. Kokonaisvaltainen ajattelumme yhdistää kehon, mielen, tunteet ja ihmissuhteet. Oppimalla omasta itsestäsi tiedostat moninaisia asioita, joilla kaikilla on yhteys hyvinvointiisi.

Arjen hektisyys peittää alleen helposti pienet viestit, joita kehomme tai mielemme yrittää nostaa esille. Nämä hyvinvoinnillemme tärkeät viestit eivät kuulu, jos emme kuuntele niitä tiedostavasti ja läsnäolevasti. Voimme vaikuttaa omaan fyysiseen terveyteemme tiedostamalla sisäiset ristiriidat ja ottamalla käyttöön uudenlaisia tapoja toimia. Tiedämme, ettei tämä ole helppoa. Siksi haluammekin toimia oppaanasi Hellästi, Sallivasti ja Rauhallisesti sinun omalla tahdillasi kohti eheysvirtaa. Olisi kunnia kulkea kanssasi elämäsi tärkeintä matkaa, matkaa itseesi.

Valmennusmetodimme sopii erinomaisesti sinulle, joka kärsit:
Mielen haasteista

Lievistä masennusoireista
Stressistä ja ahdistuneisuudesta
Uupumuksesta ja väsymyksestä
Nukahtamisvaikeuksista ja unettomuudesta
Ärtymyksestä tai murehtimisesta

Kehon haasteista

Kehon jännittyneisyydestä
Epämääräisestä ahdistavasta olotilasta
Painonhallintaongelmista
Päänsäryistä tai hampaiden narskuttelusta
Määrittelemättömistä oireista, joihin ei ole löytynyt apua tavanomaisin menetelmin

Odotat valmennukselta:
  • Tukea yleisen hyvinvointisi vahvistamiseen kokonaisvaltaisesti
  • Onnistumisen havainnollistavia kokemuksia
  • Mukavaa oppimista arjessa
  • Lisää tietoa omaan hyvinvointiin vaikuttamisesta
  • Elämää muuttavia oivalluksia
Oman elämän virrassa tanssien

Valmennuksemme auttavat sinua löytämään oman tiesi sinun omassa tahdissasi. Ohjaamme ja tuemme sinua tekemään harjoitteita ja pisara pisaralta huomaat olevasi mukana entistä kevyemmässä virrassa kohti terveempää, kokonaisvaltaista juuri sinun näköistä arkeasi. Löydät oivalluksia siitä, kuinka voit vaikuttaa omaan elämääsi ja saat virtaa kaikkeen tekemiseesi arjessa – aina sosiaalisiin suhteisiin asti.

Yksilövalmennukset pureutuvat juuri sinun ongelmaasi ja saat kokonaisvaltaista apua ja tukea yksilöllisesti. Se on sijoitus omaan tulevaisuuteesi. Tulossa on myös verkkovalmennuksia ja valmiudet pienryhmävalmennukseen ovat jo olemassa. Pienryhmään saat tulla juuri sellaisena kuin olet, ja se voidaan myös luoda sinun toiveidesi pohjalta. Kaiken toimintamme lähtökohtana on sydämen palo vahvistaa ihmisten hyvinvointia. Liity sähköpostilistallemme (saat samalla ilmaisen harjoitteen), jotta saat tiedon uusista valmennuksista.